Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
bluestar01

Harcosok törzse: Egy új törzs története ( 8. Fejezet )

bluestar01 · 1 éve
Mikor visszatértek a táborba ébredezni kezdtek a macskák. Feketemancs elindult a barlangja felé, de Hamumancs megállította.
- Ki volt az az Árnyak törzsbeli növendék, akivel olyan jól elbeszélgettél? - morogta. Feketemancs nem tudta, hogy mit hisz barátja.
- Ő... Korbácsmancs. Kedves kandúr...
- Igen, azt láttam. - sziszegte.
- Mi bajod van ? - csattant fel Feketemancs.- Már beszélgetnem se szabad!?- a válaszra Hamumancs elballagott. Feketemancs szomorúan lehajtotta a fejét, de rögtön felkapta, ahogy meglátott egy szürke bundájú nőstényt. Kékcsillag volt.
- Láttam összevesztetek Hamumancsal.- erre Feketemancs nem válaszolt.- Min vesztetek össze?- kérdezte még mindig céltudatosan Kékcsillag. Feketemancs megpróbálja elterelni a szót. 
- Te vagy a törzs vezére. Jobb dolgod is van, mint a növendékek panaszkodását hallgatni.- erre Kékcsillag összehúzta a szemét, de pár pillanat múlva elmosolyodott.
- Ez igaz, de néha jobban szeretem hallgatni a növendékek panaszkodását, mint a harcosok civakodását.- mondta még mindig mosolyogva. - Nos, akkor mi a probléma? - kérdezte. Feketemancs már tudta, hogy nincs eséje a hallgatásra, így hát nekivágott. Elmondta a történetet a vezérnek , aki figyelmesen hallgatta. Mikor végzett Kékcsillag a távolba meredt, mint ha felakar valamit idézni.
- Minden rendben? - kérdezte a pár perces néma csönd után Feketemancs.
- Igen , persze.- válaszolta. - Megértelek mind a kettőtöket. Most menny aludni! Holnap járőrözni mész Tűzszívvel, Homokviharral és Füstmanccsal.
- Igen, Kékcsillag! - Feketemancs bement a barlangba. Bent találta Hamumancsot, aki már az igazak álmát aludta. Ő is lefeküdt, felkészülve a következő napra.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
bluestar01
Én egy 12 éves lány vagyok aki nagy rajongója a ,,Harcosok törzse" nevű könyvsorozatnak, de annyira , hogy még egy saját könyvet is írtam róla. Előre is bocsánat, ha gyenge lesz. Most új könyvekben gondolkodom. Remélem majd azok is elnyerik a tetszésetek.