Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
bluestar01

Harcosok törzse: Egy új törzs története ( 24. Fejezet 1. Rész )

bluestar01 · 9 hónapja
Feketelevél már régen elhagyta a fekhelyét. Hamubajszú elvitte Tölgymancsot járőrözni a Napossziklákhoz, Holdmancs pedig kötelező vadászaton volt. Az első nap óta öt hold telt el. Feketelevél szíve összeszorult növendéke gondolatára. Lehet, hogy már nagyon jól vadászott, harcolt, de vak szeme miatt még mindig nagyon féltette. Úgy döntött, ki megy Holdmancsért és segít neki egy kicsit. De a Bagoly fa környékén egy olyan szag csapta meg az orrát, amit már réges régen nem érzett. Árnyak törzse! És ami mégrosszabb: a vér szagát. Feketelevél ijedten kapkodta a levegőt. Követte a szagot, majd meglátta növendékét. Gyönyörű fehér bundáját bemocskolta a vér. Ellenfele egy fekete kandúr volt. Feketelevél gondolkodás nélkül rávetette magát Holdmancs támadójára. A kandúr hangosan felnyögött.
- Mit keresel itt a Villám törzs területén? - kérdezte Feketelevél, erősen leszorítva az ellenséges harcost. 
- Feketelevél? - szólalt meg meglepve a kandúr. - Te vagy az? - Feketelevélbe fájdalmasan csapott bele az igazság. Elengedte a harcost. 
- Kor... Korbácskarom! - morogta. ,, Ne fogjanak el az érzelmek! Elárult!" mondta magában - Tűnj innen! Takarodj és ne is lássalak többé! - üvöltötte.
- De ... Feketelevél... én nem önszántamból mondtam el a... 
- Azt mondtam tűnés! - morogta és lekevert Korbácskaromnak egy pofont. Feketelevél ijedten vette észre, hogy a pofon közben kint voltak a karmai. Korbácskarom hátrálni kezdett. Feketelevél Holdmancshoz fordult.
- Megsérültél? - kérdezte.
- Semmi bajom. Csak a hátamon van egy karmolás. - Feketelevél megnézte. Nem tűnt túl mélynek. 
- Rendben. Sárgafogú majd megnézi. - visszafordult Korbácskaromhoz, aki még mindig karmolt arcát vizsgálta.
- És ha mégegyszer hozzáérsz a növendékemhez, kikaparom mind a két szemedet! - acsarkodott Feketelevél és dühében majdnem rávetette magát Korbácskaromra. 
- Nem érdekel! Mi lett azzal ami eddig volt ? 
- Hogy mi lett?! - borzolta fel a bundáját. - Elárultál! A törzsem utál! Kékcsillag árulónak hisz! És ez miattad van! - morogta fenyegetőn. Korbácskarom pillanat múlva az Árnyak törzse területe felé vette az irányt. 
- Ki... ki volt ez? - kérdezte dadogva Holdmancs. 
- Nem érdekes. - válaszolta, közben megrázta magát. - Gyere! Jobb ha visszamegyünk a táborba.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
bluestar01
Én egy 12 éves lány vagyok aki nagy rajongója a ,,Harcosok törzse" nevű könyvsorozatnak, de annyira , hogy még egy saját könyvet is írtam róla. Előre is bocsánat, ha gyenge lesz. Most új könyvekben gondolkodom. Remélem majd azok is elnyerik a tetszésetek.