Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
bluestar01

Harcosok törzse: Egy új törzs története ( 22. Fejezet )

bluestar01 · 10 hónapja
Elhangzott a jól ismert hívószó.
- Azok a macskák , akik elég idősek ahhoz, hogy saját zsákmányt fogjanak maguknak, gyűljenek a Nagyszikla alá törzsi gyűlésre? - a macskák nagy része már tudta a gyűlés fontosságát. Rézvirág már a helyén ült, előtte két kölykével. A kölykök apja, Mókuskarom büszkén nézett vörös bundás lányára. Feketelevél mancsa viszketett. Vajon melyik lesz az ő növendéke? - Ti ketten, lépjetek előre! - a két kis nőstény amilyen nyugodtan tudott előre léptek. Kékcsillag először a kis vörös színű kölyökre pillantott. Pár pillanat múlva ismét megszólalt. - A mai naptól fogva a neved Tölgymancs lesz! - Tölgymancs apró zöld szeme ragyogott. - Hamubajszú, te leszel Tölgymancs nevelője! - Hamubajszú a Nagyszikla alá sétált első növendéke mellé. - Add át minden tudásod, amit tanultál Homokvihartól! - Hamubajszú bólintott és összeérintette orrát Tölgymanccsal.A kis fehér kölyök lehajtott fejjel ült, várva vezére szavait. Feketelevél nem tudta eldönteni, hogy ilyen jólnevelt vagy csak szorong a sok tekintet alatt. - A mai naptól fogva a neved Holdmancs! - Kékcsillag oldalvást Feketelevélre pillantott, majd folytatta. - Feketelevél, ideje, hogy saját növendéked legyen! Te leszel Holdmancs nevelője. Remek helyettesünk, Tűzszív volt a te nevelőd. Elvárom tőled, hogy minden  okosságodat átadd növendékednek! - Feketelevél remegett az izgatottságtól. Bólintott, majd Holdmancsra nézett. A kis nőstény sem tudott mozogni. Feketelevél rájött, hogy most neki kell bíztatni növendékeket. Mély levegőt vett.
- Ne aggódj! Nem olyan nehéz ez.- dorombolta selymes hangon. Erre a kölyök felemelte a fejét, de a szemét becsukta. Összeérintették az orrukat, majd Hamubajszút és Tölgymancsot követve, helyet foglaltak a törzs többi tagja mellett. Saját növendéke van! Hamubajszúra nézett. A szürke kandúr szeme büszkeségtől égett. ,, Csodálatos nap!"
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
bluestar01
Én egy 12 éves lány vagyok aki nagy rajongója a ,,Harcosok törzse" nevű könyvsorozatnak, de annyira , hogy még egy saját könyvet is írtam róla. Előre is bocsánat, ha gyenge lesz. Most új könyvekben gondolkodom. Remélem majd azok is elnyerik a tetszésetek.