Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
bluestar01

Harcosok törzse: Egy új törzs története ( 21. Fejezet 1. Rész )

bluestar01 · 10 hónapja
- Feketelevél! - szólították. Feketelevél csak most vette észre az előtte álló Pettyeslevelet.  - Pár hold múlva már nem csak a szíved lesz a fontos, hanem az is, amit alatta hordozol majd! - mielőtt Feketelevél válaszolt volna a furcsa szavakra, felébredt a harcosok barlangjában. Feketelevél mellett Hamubajszú helye üres volt.Kisétált a tisztásra, ahol az ég el volt borulva és a földet hó borította. Kint Hamubajszú, Tűzszív és Szürkecsíkos ette reggeliét. Feketelevél feléjük baktatott.Üdvözölte az éppen evő harcosokat.
- Jó reggelt Feketelevél! - köszöntötte barátságosan Tűzszív. Szürkecsíkos és Hamubajszú bólintott. Feketelevél azon tűnődött , hogy kinek mondhatja el furcsa álmát. Úgy döntött, hogy Kékcsillagnak fogja elmondani, hátha ő megérti.
- Tűzszív, beszélhetnék Kékcsillaggal? Nagyon fontos! - Tűzszív megrázta a fejét, de látva Feketelevél csüggetségét felsóhajtott. 
- Rendben. Ha annyira fontos, akkor kövess. - nyávogta a kandúr és Kékcsillag barlangja felé vezette régi növendékét. Bent Kékcsillag még feküdt, de ahogy meglátta helyettesét, feltápászkodott.
- Igen Tűzszív? Mi történt? - kérdezte. Feketelevél nem tartotta helyesnek, hogy ő szólaljon meg, így hagyta, hogy Tűzszív beszéljen.
- Feketelevél beszélni szeretne veled. -először úgy tűnt, mint ha vezére elküldené őket, de végül bólintott. Tűzszív kihátrálása után Kékcsillag szólalt meg.
- Rendben van. Mit szeretnél? - kérdezte kifejezéstelen arccal. Feketelevél mély levegőt vett.
- Kékcsillag, volt egy... látomásom az éjjel. - Kékcsillag szeme akkora lett, mint a hold. 
- Biztos, hogy nem csak egy álom volt? 
- Ebben biztos vagyok. Láttam egy régi orvosmacskát,  Pettyeslevelet, aki azt mondta, hogy pár hold múlva már nem csak a szívem lesz a fontos, hanem az, amit alatta fogok hordozni.  
- Értem. - felelte rekedtes hangon. - És ebben én mit segíthetek? - Feketelevelet meglepte vezére hidegsége, majd rájött, hogy Kékcsillag még nem bocsátotta meg tetteit.
- Én... csak reméltem, hogy tudod mit jelenthetnek a szavak. - Kékcsillag nem nézett a fekete-fehér nőstényre, úgy szólalt meg.
- Hát akkor csalódott lehetsz. - Feketelevél sietve fejet hajtott és elkezdett kihátrálni.
- Még nem végeztem! - nyávogta a szürke nőstény. - Tűzszív és én úgy döntöttünk, hogy te és Hamubajszú elkezdhetnétek Rézvirág kölykeinek kiképzését. - Feketelevél felkapta a fejét. Saját növendéke lesz! 
- Igen Kékcsillag! Megmondom Hamubajszúnak. - Kékcsillag bólintott, majd kiküldte Feketelevelet. 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
bluestar01
Én egy 12 éves lány vagyok aki nagy rajongója a ,,Harcosok törzse" nevű könyvsorozatnak, de annyira , hogy még egy saját könyvet is írtam róla. Előre is bocsánat, ha gyenge lesz. Most új könyvekben gondolkodom. Remélem majd azok is elnyerik a tetszésetek.