Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
bluestar01

Harcosok törzse: Egy új törzs története ( 2. Fejezet )

bluestar01 · 1 éve
Néhány hold után Kékcsillag  gyülekezőt hívott. Feketekölyök mellett még két kiscica ült: Hamukölyök és Füstkölyök .
- A Villám törzs  új növendekkel gyarapodik, így nevelőt kell választani nekik. Hamukölyök, mostantól a neved Hamumancs. Homokvihar, te leszel Hamumancs nevelője. Sokat tanultál Fehérvihartól és elvárom, hogy mindent átadj növendékednek. - Homokvihar bólintott és összeérintette orrát Hamumancséval. - Füstkölyök, mostantól a neved Füstmancs. Szürkecsíkos, rád hárul a feladat, hogy kiképezd Füstmancsot. Öreg barátunk, Oroszlánszív volt a te nevelőd. Bölcs és erős harcos volt, ezért elvárom, hogy minden képességed átadod Füstmancsnak.- mondta Kékcsillag, majd a harcos és új növendéke összeérintették orrukat. Kékcsillag szeme megállapodott a Feketekölyök fekete - fehér bundáján. - Feketekölyök, mostantól a neved Feketemancs. Nevelőd pedig Tűzszív lesz, a Villám törzs helyettese. - Feketemancs szíve a torkában dobogott. Tényleg jól hallotta? - Tűzszív, te nagyon szerencsés vagy, mert neked három nevelőd volt. Nagyon jó munkát végeztél Páfránybundással és Felhőfarkúval és most is elvárók minden tőled telhetőt.- Feketemancs habozott, de végül összeérintette az orrát Tűzszívvel.
- Szervusz kislány. - üdvözölte Tűzszív. 
- Holnap már el is kezdhetitek a kiképzést. - szólt megint Kékcsillag. Minden macska új nevüket kiáltotta. Hamumancs! Füstmancs! Feketemancs! 
Hamumancs és Füstmancs közelített Feketemancs felé. 
- Nem jössz ünnepelni? - kérdezte Hamumancs, akinek szürke bundája még mindig felvolt borzolódva. Sárga szeme Feketemancsról Füstmancsra siklott.
- Azt mondják, hogy nagyon szerencsések vagyunk! - dorombolt Füsmancs. Korom fekete volt, csak a farka vége volt fehér. Zöld szeme ijedten bámult Feketemancs háta mögé. 
- Ne szálljatok el magatoktól! - szólt egy rekedt nőstény macska. Sárgafogú volt az, a Villám törzs orvosmacskája.
- Szia Sárgafogú!- köszönt Feketemancs.
- Szerencsések vagytok semmi kétség- morogta- de attól még, hogy jó macskák képeznek ki titeket nem azt jelenti, hogy tökéletes harcos válik belőletek.
Sárgafogú szavaira a három növendék elszomorodott. 
- Bár, ki tudja- nézett rájuk mosolyogva. Erre ők is rámosolyogtak. Végül elfoglalták  helyüket a növendékek barlangjában.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
bluestar01
Én egy 12 éves lány vagyok aki nagy rajongója a ,,Harcosok törzse" nevű könyvsorozatnak, de annyira , hogy még egy saját könyvet is írtam róla. Előre is bocsánat, ha gyenge lesz. Most új könyvekben gondolkodom. Remélem majd azok is elnyerik a tetszésetek.