Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
bluestar01

Harcosok törzse: Egy új törzs története ( 17. Fejezet 1. Rész )

bluestar01 · 11 hónapja
Aznap este Feketelevél kisurrant a táborból és a Mennydörgő ösvény felé vette az irányt, rá sem hederítve Kékcsillag parancsára és  Hamubajszú folyamatos rosszallásaira. Megállás nélkül futott, de a sötétségben nekiütközött valaminek. Dermedten jött rá, hogy az a valami inkább valaki.
- Te mit keresel itt éjnek éjjelén! - kérdezte egy arany bundájú kandúr. Zöld szeme gyanakvón bámult az éjszakába.
- Jó estét, Tűzszív! - köszöntötte idegesen a helyettest Feketelevél.- Én... én csak nem tudtam aludni és csak arra gondoltam, hátha itt kint nyugalomra találok. - Tűzszív mögött még három macska bukkant elő a bokrokból: Páfránybundás, Felhőfarkú és Hamubajszú. Az utóbbi Tűzszív mellé lépett. Szeme dühről majd erős fájdalomról árulkodott. Mikor már Feketelevél azt hitte, hogy visszaküldik a táborba, Tűzszív bólintott és a többi macskával továbbindult. Feketelevél megnyugodtan és bűntudatosan felsóhajtott. ,, Bocsáss meg nekem Csillag törzs! " mormolta magában és folytatta útját. Hamarosan megérezte  a Mennydörgő ösvény bűzét. Feketelevél egy másik szagra lett figyelmes. Árnyak törzse! Nem sok idő kellett hozzá, már meg is látott egy ismerős alakot. Zöld szeme az aljnövényzetet figyelte.
- Feketemancs, tudom, hogy ott vagy! - a hang Korbácsmancsé volt. Feketelevél habozva előlépett és Árnyak törzsbeli barátja arcát fürkészte. - Örülök, hogy eltudtál jönni! - nyávogta Korbácsmancs. Feketelevél válaszul hangosan dorombolt és még csak most jutott eszébe, hogy a kandúr növendékkori nevén szólította.
- Most már Feketelevél a nevem. - húzta ki magát. - Tegnap este tartottuk meg a szertartást. - Korbácsmancs pár pillanatig megdöbbenten bámult Feketelevélre, de meglepődése hamar elillant, majd azt öröm váltotta fel. 
- Bevallom, én sem vagyok többé Korbácsmancs. - rövid szünetet tartott- A harcosnevem Korbácskarom lett. - Feketelevél bundája akaratlanul felborzolódott. Eszébe jutott Tigriscsillag, kinek harcosneve Tigriskarom volt. Egyrészt megijedt barátja új nevétől, de örült sikerének. - Engem is tegnap avattak fel harcosnak a húgommal együtt. - Feketelevél kérdőn nézett Korbácskaromra. 
- Húgod?! - kérdezte Feketelevél. - Nem is tudtam, hogy van testvéred.
- Tudom. Azon a Gyűlésen akartam bemutatni, mikor... te mutattad be a barátodat - Feketelevél  földre  sütötte a szemét. Az egész Gyűlésre emlékezett, úgy érezte, hogy ő felelős Hamubajszú viselkedéséért.
- 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
bluestar01
Én egy 12 éves lány vagyok aki nagy rajongója a ,,Harcosok törzse" nevű könyvsorozatnak, de annyira , hogy még egy saját könyvet is írtam róla. Előre is bocsánat, ha gyenge lesz. Most új könyvekben gondolkodom. Remélem majd azok is elnyerik a tetszésetek.