Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
bluestar01

Harcosok törzse: Egy új törzs története ( 16. Fejezet )

bluestar01 · 11 hónapja
Hajnalodott. Feketelevél Hamubajszúra nézett, de még nem merte megtörni a csendet. A harcosok barlangjából Tűzszív lépett ki és Kékcsillag barlangja felé vette az irányt. Pár pillanat múlva Kékcsillag és Tűzszív együtt léptek ki a barlangból és az új harcosokhoz indultak.
- Már beszélhettek.- nyávogta Tűzszív. Feketelevél hálás pillantással nézett a helyettesre.
- Köszönjük Tűzszív. 
- Hosszú éjszakátok volt. Jobb, ha most pihentek. - parancsolta Tűzszív és Kékcsillagra nézett. A szürke nőstény Feketelevelet fürkészte, majd hosszas pillanatok múlva megszólalt.
- Mielőtt lepihensz, szeretnék beszélni veled, Feketelevél! - mondta,majd a barlangja felé tartott. Feketelevél követte. - A múltkori csatában ügyesen átverted Tigriscsillagot és meg is fosztottad egyik életétől, de utána láttam, hogy segítettél annak a növendéknek.- tért a lényegre Kékcsillag. Feketelevél farka idegesen járt ide - oda. Lehet, hogy a vezére sejti, hogy találkozni akar Korbácsmanccsal? 
- Igen Kékcsillag, de Sárgafogú mentette meg Tigriscsillag többi életét és...
- Most nem erről van szó! - csattant fel Kékcsillag. Feketelevél még nem látta ilyen dühösnek Kékcsillagot. - Te megvígasztaltad azt az Árnyak törzsbeli növendéket, mint ha a törzstársad lett volna! 
- Tudom, Kékcsillag és nagyon sajnálom. 
- A sajnálat nem elég! - morogta Kékcsillag. - Most már harcos vagy. Példát kéne mutatnod! 
- Igen, Kékcsillag! - nyávogta Feketelevél. Kékcsillag intett neki, hogy hagyja magára. Feketelevél illedelmesen bólintott és kihátrált a barlangból. Kint Hamubajszú várta, aki kérdőn félrehajtotta fejét. Feketelevél igyekezett a legnyugotabb arcával nézni barátjára, de az mégis megkérdezte.
- Minden rendben?
- Persze. Csak fáradt vagyok. - próbálta elterelni a szót Feketelevél.
- Hallottam, hogy Kékcsillag letorkolt valamiért. - mondta Hamubajszú. Feketelevél felsóhajtott.
- Korbácsmancs miatt. - motyogta halkan. Hamubajszú vállat vont.
- Talán meg is érdemelted.- Feketelevél úgy érezte, mintha szét szették volna belülről. Már nem csak Hamubajszúnak volt baja Korbácsmanccsal, hanem már Kékcsillag sem nézte jó szemmel a kandúr közeledését. ,, Mi történik a törzsemmel? "
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
bluestar01
Én egy 12 éves lány vagyok aki nagy rajongója a ,,Harcosok törzse" nevű könyvsorozatnak, de annyira , hogy még egy saját könyvet is írtam róla. Előre is bocsánat, ha gyenge lesz. Most új könyvekben gondolkodom. Remélem majd azok is elnyerik a tetszésetek.