Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
bluestar01

Harcosok törzse: Egy új törzs története ( 14. Fejezet 8. Rész )

bluestar01 · 11 hónapja
Kékcsillag felugrodt a Nagysziklára és összehívta a törzset.
- Ahogy ti is láttátok, Tigriscsillag elvesztett egy életet, hála egyik növendékünknek. - mondta és először a felkelő napra, majd Feketemancsra nézett.
- Este meg is jutalmazzuk hősies tettéért, de most pihennünk kell.  Tűzszív elviszi delelőkor növendékét kiértékelésre a Magasfenyőkhöz.- a macskák helyeslőn bólintottak és bevonultak barlangjukba. Feketemancs összetalálkozott Tűzszívvel.
- Nem kell olyan korán kelned.- mondta Tűzszív, de rá se nézett Feketemancsra. Feketemancs elgondolkodott. Nevelője elhitte, hogy csatlakozott az Árnyak törzséhez? 
- Tűzszív, nem hitted el, hogy csatlakoztam az Árnyak törzséhez, ugye? -kérdezte rettegve.
- De. - válaszolta Tűzszív.-  Nem akartam, hogy olyanná válj, mint Tigris...- elhallgatott.
- Igen? - bátorította Feketemancs. Tűzszív nagy levegőt vett és folytatta.
- Nem akartam, hogy olyanná válj, mint Tigriscsillag. Kékcsillag is megmondta, hogy nagyon hasonlítasz rá.- Feketemancs tiltakozni akart, de Tűzszív még nem fejezte be.- Mikor Tigriscsillag még fiatal kandúr volt, a Villám törzsben élt. Jó vadász volt, rettenthetetlen harcos, Kékcsillag nagyon tisztelte, talán ezért nem vette észre Tigriscsillag igazi oldalát. - Feketemancsra nézett. - Tudod mit? Mesélek neked. - Feketemancs kicsit jobb kedvre derült. Kíváncsi volt mindenre.- Mikor csatlakoztam a törzshöz, két harcos kezdett el tanítani: Oroszlánszív és Tigriscsillag, akinek harcos neve Tigriskarom volt. Megtanítottak vadászni, harcolni, de egyszer tettem... egy dolgot, amiért pár holdas büntetésre ítélt el Kékcsillag, de akkor tett valamit, ami örökre megváltoztatta az életemet: átvette a tanításomat. Oroszlánszív, az akkori vezérhelyettes pár hold után meghalt, így Tigriskarmot választották meg új helyettesnek. Egy nagyon régi barátom elmondta, hogy a régebbi helyettest, Vörösfarkút nem ellenséges harcos ölte meg, hanem Tigriskarom. Ezért a helyettes titokban el akart hallgattatni minket, hogy ne mondjunk semmit Kékcsillagnak. Végül magánakvaló macskákkal lerohanta a tábort és megakarta ölni Kékcsillagot, de én megakadályoztam. Azt esküdte, hogy egy nap vezér lesz belőle és akkor mindannyiunkat elpusztít. - Tűzszív szemei fájdalmasan csillogtak, miközben az emlékeket idézte. 
- És így lett belőled helyettes? -kérdezte Feketemancs. Tűzszív bólintott.
- Kékcsillag nagyon összeomlott abban az időben. - mondta, le sem véve szemét Kékcsillag barlangjáról. Feketemancs szőre akaratlanul felborzolódott. - Kész! Mese idő vége! - nyávogta Tűzszív és a harcosok barlangja felé vette az irányt. Feketemancs is úgy döntött, elmegy pihenni. Hosszú lesz a kiértékelés.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
horrol apa · 11 hónapja
Nagyon kreatív vagy


horrol apa · 11 hónapja
Szia!Nem tudom hogy megnézted-e  ,de már az előző  történethez is   irtam
bluestar01
Én egy 12 éves lány vagyok aki nagy rajongója a ,,Harcosok törzse" nevű könyvsorozatnak, de annyira , hogy még egy saját könyvet is írtam róla. Előre is bocsánat, ha gyenge lesz. Most új könyvekben gondolkodom. Remélem majd azok is elnyerik a tetszésetek.