Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
bluestar01

Harcosok törzse: Egy új törzs története ( 14. Fejezet 7. Rész )

bluestar01 · 1 éve
Kékcsillag és Tűzszív még mindig szótlanul bámulták a barlang homokos földjét. Először Kékcsillag tért magához.
 - Ezt mind azért tetted, hogy Tigriscsillagot megfozd egyik életétől? - kérdezte csodálkozva Kékcsillag. Feketemancs alig bírta elrejteni szégyenérzetét.
- Nagyon sajnálom, de csak így tudtam megakadályozni, hogy Tigriscsillag saját mancsulag öljön meg.- Kékcsillag a szokásos kifejezéstelen arccal figyelte. 
- Engem megijesztettél és ezt őszintén bevallom, - mondta Kékcsillag, majd elmosolyodott. -  de te csak segíteni akartál.- Feketemancs meglátta Kékcsillag arcán a karmolás nyomát.
- Remélem nem lett túl mély a karmolásom. - Kékcsillag hangosan dorombolt.
- Ne aggódj! Kiheverem. - Feketemancs bólintott és kiment a tisztásra: Tele volt szőrcsomóval és halott macskákkal. Meglátta Korbácsmancsot, aki ébresztgette vezérét. A Villám törzs macskái békén hagyták őket és várták távozásukat. Feketemancs még meglátta a felé rohanó Hamumancsot is.
- Feketemancs! - lihegte. - Ugye jól vagy ? Láttam, hogy Korbácsmancs kivonszolja Tigriscsillagot a barlangból. - Feketemancs csak röviden bólintott és Korbácsmancs felé indult. Az egész törzs őt figyelte. Mikor odaért, Korbácsmancs fájdalmasan nézett rá.
- Nem akar felébredni. - motyogta a kandúr. 
- Sajnálom, de ... megkellet tennem.- mondta halkan.
- Tudom.- Korbácsmancs rá se nézett, úgy beszélt. Feketemancsnak eszébe jutott valami. ,, Sárgafogú! " Ki se kellet mondania hangosan, az orvosmacska máris ott volt. Sárgafogú kérdés nélkül elkezdte gyógyítani Tigriscsillagot. A hold már nyugodni kezdett, mikor Feketemancs meglátta, hogy Tigriscsillag oldala emelkedik és süllyed.
- Él! - kiáltott fel Korbácsmancs, majd hálásan Sárgafogúra és Feketemancsra nézett.- Köszönöm. Mind a kettőtöknek.- mondta és megint sérült vezérére nézett, miközben Sárgafogú barlangja felé ballagott. Tigriscsillag kapkodni kezdte a levegőt, majd kinyitotta a szemét.
- Meddig voltam ájult? - kérdezte rekedt hangon.
- Egy éjszakáig. - válaszolta Korbácsmancs.
- És a többiek? - kérdezett újra Tigriscsillag és megpróbált felállni.
- Mindenki elmenekült. - válaszolta Korbácsmancs és segített vezérének, majd miután Tigriscsillag boldogult, odament Feketemancshoz.- Holnap utáni este? - kérdezte suttogva.
- Ha valamelyik törzs nem tervez megint valamilyen támadást. - válaszolta Feketemancs.
Korbácsmancs feldorombolt, majd kisétált Tigriscsillaggal együtt a táborból.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
bluestar01 · 1 éve
Nagyon köszönöm! Ez tényleg nagyon sokat jelent nekem. Beleolvastam a történeteidbe és szerintem nagyon jók! Sok sikert további horror történetek megírásához. :) 
horrol apa · 1 éve
Szia!A neve Horrol apa.Látom te  nagyon  jó  lenél írónak. még nem olvastam bele a történeted be ,de remélem  látni fogod ezt.Én kitalált horrol történeteket írok,de csak nem rég  kezdtem el.Ha rá érsz   nézd csak meg. Bár szerintem   nem vagyok jobb nála.Még csak két horrol történetem van,de majd lesz több is. :)   Sok sikert kíván:Horrol apa 
bluestar01
Én egy 12 éves lány vagyok aki nagy rajongója a ,,Harcosok törzse" nevű könyvsorozatnak, de annyira , hogy még egy saját könyvet is írtam róla. Előre is bocsánat, ha gyenge lesz. Most új könyvekben gondolkodom. Remélem majd azok is elnyerik a tetszésetek.