Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
bluestar01

Harcosok törzse: Egy új törzs története ( 14. Fejezet 6. Rész )

bluestar01 · 1 éve
Tigriscsillag hangosan dorombolt.
- Egyre jobban tetszik nekem ez a növendék.- Korbácsmancs csodálkozva nézett Feketemancsra.- Tetszik az ötleted. Korbácsmancs, hozd ide Tűzszívet!- pár perc múlva Korbácsmancs megérkezett. Tigriscsillag rögtön leszorította a földre az arany színű helyettest.
- Feketemancs! - kiáltotta rekedt hangon Tűzszív. - Mit művelsz?! Segíts!
- Már nem fogsz engem ugráltatni, Tűzszív! - a kandúr elsápadt.
- Átálltál hozzájuk?! Áruló! 
- Bárminek is nevezel,nem maradok többé vesztes. Az Árnyak törzse megtudja adni amire én vágyok.- még most sem hitte el, hogy ilyet kell mondania nevelőjének és vezérének. 
- Ne pazaroljuk az időt! - morogta Tigriscsillag. - Tedd, amit ígértél! - parancsolta. Feketemancs elindult Kékcsillag felé. ,, Csak egy karmolás. Csak egy karmolás."gondolta magában Feketemancs és kieresztette karmait. ,, Bocsáss meg Kékcsillag!" mondta még mindig magában és a nőstény arca felé kapott.
- Ne! - kiáltotta Tűzszív.
- Szép volt, Feketemancs! - dicsérte meg Tigriscsillag. Kékcsillag még mindig rémült tekintettel nézett Feketemancsra. Feketemancs hátraszólt Tigriscsillagnak: 
- Engedd el nyugodtan. - Tigriscsillag kérdőn nézett rá, de elengedte. Tűzszív meg sem mozdult. Tigriscsillagból hangos nevetés tört ki.
- Öld meg! - kiáltotta Tigriscsillag. ,, Várd ki a végét, Tigriscsillag!" mondta magában Feketemancs. Odaballagott lassan Tűzszívhez. Nevelője felült. Szomorúságát már Feketemancs is érezte. ,, Ne aggódj!" 
- Itt a vége!- kiáltotta és mancsát magasra emelte, de nem Tűzszív torkát célozta meg, hanem Tigriscsillagét. Karmai belemélyedtek a vezér nyakába, így kicsit elvágva Tigriscsillag torkát, aki kábán zuhant a földre.
- Ezt Füstmancsért ! - kiáltotta és belemélyesztette fogait a kandúr vállába.- Ezt Hamumancsért! - most a hasát szántotta fel karmaival. - És ezt minden egyes macskáért akit bántottál! - tette hozzá és most Tigriscsillag szeme felé kapott. Az Árnyak törzse vezére utoljára nyögött egyet, majd elhallgatott. Korbácsmancs dermedve figyelte vezére mozdulatlan testét.
- Me... Megölted?! - rémült meg Korbácsmancs.
- Ez csak az egyik élete volt. - magyarázta Feketemancs. - Jobb, ha mész. - nyávogta. Korbácsmancs bólintott és kihúzta a barlangból Tigriscsillag testét. Kintről macskák győzedelmes és fájdalommal teli nyávogása hallatszott.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
bluestar01 · 1 éve
14. Fejezet 6. Rész.
Csak elírtam
bluestar01
Én egy 12 éves lány vagyok aki nagy rajongója a ,,Harcosok törzse" nevű könyvsorozatnak, de annyira , hogy még egy saját könyvet is írtam róla. Előre is bocsánat, ha gyenge lesz. Most új könyvekben gondolkodom. Remélem majd azok is elnyerik a tetszésetek.