Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
bluestar01

Harcosok törzse: Egy új törzs története ( 14. Fejezet 5. Rész )

bluestar01 · 1 éve
Tigriscsillag! - a vezér mellet állt még valaki: ,,Korbácsmancs!" Lepődött meg.
- Mit akarsz, Tigriscsillag!? - kérdezte Kékcsillag. - Újra megpróbálsz megölni? - kérdezte Kékcsillag fájdalommalteli hangon.
- És ezúttal egy macska sem tud megakadályozni. - válaszolta. Korbácsmancs ráugrott Feketemancsra és a földhöz szorította, ahogy csak bírta. Feketemancs ellenkezett. 
- Sajnálom.- suttogta fülébe Korbácsmancs.
- Ügyes vagy, Korbácsmancs! - dicsérte a kandúrt Tigriscsillag. - Majd vele később foglalkozunk.- mondta és odament Kékcsillaghoz. Feketemancsnak egy ötlete támadt: eljátsza, hogy csatlakozik az Árnyak törzséhez.
- Várj, Tigriscsillag!- kiáltott utána Feketemancs. - Átállok az Árnyak törzséhez! - Tigriscsillag még mindig kemény arccal nézett Feketemancsra.
- Honnan tudjam, hogy nem versz át? - kérdezte.
- Had öljem meg Kékcsillagot én, érted égő hűségem jeléül. - válaszolta Feketemancs, de még saját szavaitól is kirázta a hideg. Tigriscsillag gonosz mosollyal nézett vissza Kékcsillagra.
- Látom, nem változott annyit a harcosaid hűsége! Akkor csatlakozol? - kérdezte és Feketemancshoz ballagott.
- Nos, csatlakozol? 
- Igen. - válaszolta Feketemancs. 
- Engedd el, Korbácsmancs!- parancsolta Tigriscsillag. - Ha tényleg nem csapsz be, akkor először karmold meg Kékcsillagot! 
- Várj! - folytatta szerepét Feketemancs. - Támadt egy jobb ötletem.
- Kíváncsian hallgatom. - mondta Tigriscsillag.
- Miért nem kapjuk el Tűzszívet is és őt ölném meg előbb? Milyen szörnyű lenne, ha Kékcsillag még egy helyettest elveszítene, nem igaz? - mondta és leplezett gonoszsággal Kékcsillag felé pillantott. A szürke nőstény tekintete ilyedtséggel és fájdalommal telt meg.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
bluestar01
Én egy 12 éves lány vagyok aki nagy rajongója a ,,Harcosok törzse" nevű könyvsorozatnak, de annyira , hogy még egy saját könyvet is írtam róla. Előre is bocsánat, ha gyenge lesz. Most új könyvekben gondolkodom. Remélem majd azok is elnyerik a tetszésetek.