Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
bluestar01

Harcosok törzse: Egy új törzs története ( 14. Fejezet 4. Rész )

bluestar01 · 1 éve
- Szóltál a Folyó törzsnek? - kérdezte Tűzszív és kereste a Folyó törzs harcosait. Feketemancs bólintott.
- Igen. Mindjárt jönnek. Ezt akartam elmondani Kékcsillagnak. - Tűzszív komoran nézett Kékcsillag barlangjának bejárata felé.
-Kékcsillag nincs abban az állapotban, hogy bárkivel szívesen beszélgetne.- Feketemancs megrezzent. Mi történt vajon vezérével?
- Mikor utoljára harcoltunk Tigriscsillaggal, ugyanilyen állapotban volt.- tette hozzá Tűzszív.
- Bemehetek hozzá? -kérdezte habozás nélkül Feketemancs. Tűzszív nehézkesen bólintott, Feketemancs látta az arcán, hogy nem tartja túl jó ötletnek. Kékcsillag összegömbölyödve feküdt rettegő szemekkel figyelve a bejáratot. Rögtön felpattant, ahogy Feketemancs belépett. Fújtatott és felborzolta bundáját. Pár pillanat múlva ébredt csak rá, hogy aki bement hozzá, az csak Feketemancs.
- Ne aggódj, Kékcsillag! - mondta a legnyugotabb hangján Feketemancs. - Csak én vagyok. - Kékcsillag bundája már nem volt felborzolódva, de még mindig ilyedten bámulta Feketemancsot. - Csak én vagyok. - ismételte Feketemancs. Kékcsillag nagy levegőt vett.
- Mikor segít be a Folyó törzs? - kérdezte. 
- Már itt vannak, de ahogy láttam nem mindenki.- Kékcsillag láthatóan elgondolkodott.  Lehet, hogy a út gondolja, hogy a Folyó törzs elárulta őket? - Szerintem van egy tervük.- tette hozzá Feketemancs. Kékcsillag szemében a nyugalom minden cseppje eltűnt és helyére újra a rettegés került. 
- Igen? - hallatszott a Feketemancs mögött. - Arról mi is akarunk tudni!
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
bluestar01
Én egy 12 éves lány vagyok aki nagy rajongója a ,,Harcosok törzse" nevű könyvsorozatnak, de annyira , hogy még egy saját könyvet is írtam róla. Előre is bocsánat, ha gyenge lesz. Most új könyvekben gondolkodom. Remélem majd azok is elnyerik a tetszésetek.