Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
bluestar01

Harcosok törzse: Egy új törzs története ( 14. Fejezet 2.Rész )

bluestar01 · 1 éve
Visszaérve Feketemancs Hamumancsot kereste. Meg is találta a zsákmányhalomnál, ahol kiválasztotta ebédjét.
- Milyen volt a kiértékelés? - kérdezte Feketemancs barátjától. A kandúr vállat vont.
- Unalmasabb, mint ahogy képzeltem. - Feketemancs lehajolt, hogy kivegye a részét, de egy rémisztő harci kiáltás hallatszott a rekettyealagúton kívül, majd berontottak az Árnyak törzse harcosai, köztük Tigriscsillag, az Árnyak törzse vezére. Feketemancs testét átjárta a düh, ahogy Füstmancs apró holttestére gondolt. Még mindig érezte a kandúr szagát. Amilyen erősen csak tudott, ráugrott a vezér hátára. Az alatta próbálta lerázni, ami egy pár pillanat múlva sikerült is. Mikor meglátta a leráncigált növendéket gúnyosan elmosolyodott. 
- Feketemancs! Öröm újra találkozni veled! - morogta, de akkor egy szürke kandúr leszorította a földre Tigriscsillagot.
- Az érzés nem kölcsönös.- morogta vissza Feketemancs. Körbenézett a táborban. Már nagyjában folyt a harc. Visszafordította tekintetét Tigriscsillagra, hogy végezzen vele, de a sötétbarna harcos már leszorította Hamumancsot.
- Búcsúzz el ettől a barátodtól is! - nyávogta győzedelmes hangon Tigriscsillag és felkészült, hogy Hamumancs torkába mélyessze fogait, de ekkor Feketemancs egy arany színű nőstény macskát vett észre, aki Tigriscsillagot nem kímélte. Homokvihar volt az. 
- Az én növendékemből nem kapsz, Tigriscsillag ! - morogta. Feketemancs még Tűzszívet vette észre.
- Fuss! - sziszegte Tűzszív. - Hívd segítségül a Folyó törzset ! - Feketemancs eliramodott a rekettyealagút felé, de egy kis fekete kandúr földre szorította, ugyanúgy, ahogy Tigriscsillag.
- Hová, hová? - sziszegte. Feketemancsnak ismerős volt a hang, majd eszébe jutott.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
bluestar01
Én egy 12 éves lány vagyok aki nagy rajongója a ,,Harcosok törzse" nevű könyvsorozatnak, de annyira , hogy még egy saját könyvet is írtam róla. Előre is bocsánat, ha gyenge lesz. Most új könyvekben gondolkodom. Remélem majd azok is elnyerik a tetszésetek.