Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
bluestar01

Harcosok törzse: Egy új törzs története ( 14. Fejezet 1. Rész )

bluestar01 · 1 éve
Másnap reggel Feketemancs arra ébredt, hogy Hamumancs bökdösi. 
- Indultok. - mondta komoran. 
- Ugyan! Ne szomorkodj! Te legalább hamarabb átesel ezen a kiértékelésen.- próbálta jobb kedvre deríteni barátját, de a szürke kandúr csak egy aprót bólintott és kiment a barlangból. Feketemancs felállt és kisétált a tisztásra. Kint már a harcosok várták. Elmentek a Homokosvölgy mellett, majd a lépőköveken átmentek a Folyó törzs területére. Hamarosan a tábort is elérték. A macskák ellenségesen figyelték őket, de volt pár olyan is, aki barátságosan köszöntötte őket, köztük egy szürke nőstény, aki nagyon ismerős volt Feketemancsnak. Görbecsillag helyettesével, Párducbundással az oldalán a Nagyszikla alatt állt.
- Mi hozott ide titeket? - kérdezte a törött állkapcsú vezér. 
- Kékcsillag küldött minket azzal a hírrel, hogy az Árnyak törzse és a Szél törzs szövetséget kötött. Már csak napokon múlik, hogy valamelyik törzset megtámadják. - felelte Tűzszív lényegre törően. Feketemancs fejét újra Görbecsillag felé fordította.
- Igen, erről tudok. 
- Nem éppen ez a lényeg. - folytatta Tűzszív. - Kékcsillag arra kéri a Folyó törzset, hogy lépjetek velünk szövetségbe, amíg ez a veszély el nem múlik. - Görbecsillag elgondolkodott, majd megszólalt.
- Elfogadom az ajánlatot. - Tűzszív bólintott és intett a csapatnak, hogy vonuljanak ki. Mikor elérték a Napossziklákat Homokvihar megszólalt.
- Nekem túl könnyűnek tűnt.  - morogta.
- Tudom. - nyávogta Tűzszív. - De, ha Kékcsillag bízik bennük, énis bízok.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
bluestar01 · 1 éve
Sziasztok. Láttam hogy tetszik a könyv amit írok, így azt gondoltam csinálok Facebookon egy rajongói oldalt, hogy ott megtudjátok beszélni, mi tetszett és mi nem tetszett a könyvben. https://www.facebook.com/groups/1978058412430705/
bluestar01
Én egy 12 éves lány vagyok aki nagy rajongója a ,,Harcosok törzse" nevű könyvsorozatnak, de annyira , hogy még egy saját könyvet is írtam róla. Előre is bocsánat, ha gyenge lesz. Most új könyvekben gondolkodom. Remélem majd azok is elnyerik a tetszésetek.