Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
bluestar01

Harcosok törzse: Egy új törzs története ( 12. Fejezet )

bluestar01 · 1 éve
Kékcsillag összehívta a törzset.
- Az első hideg szelek megérkeztek, ezért annyi zságmányt kell elejtenünk, amennyit csak tudunk.- mondta baljósan a vezér. - Az Árnyak törzse valószínűleg megint tervez valamit ellenünk, így többször küldünk ki járőrcsapatokat. A növendékek tanítását fel kell gyorsítanunk, hogy több harcosunk legyen. Szélvihar! - szólította harcosát.-  Itt az ideje, hogy egy növendéket kiértékeljünk. Te fogod felügyelni Hamumancs kiértékelését. - Szélvihar bólintott.-  Én még szeretnék beszélni Feketemanccsal.- Kékcsillag  leugrodt a Nagyszikláról és behívta barlangjába Feketemancsot. Feketemancs idegesen követte vezérét. Soha nem volt még Kékcsillag barlangjában. Vajon mit akarhat tőle? Mikor beértek a barlangba Kékcsillag leült a homokos földre és neki is kezdett.
- Azt szeretném, ha elkísérnéd néhány harcossal együtt Tűzszivet a Folyó törzshöz, hogy segítséget kérjünk az Árnyak törzse ellen. - Feketemancs mancsa viszketett az idegességtől. Már kérdezni akart, de a vezér nem fejezte be.- Úgy látszik, hogy az Árnyak törzse szövetséget kötött a Szél törzzsel. Egyedül nem bírunk el velük.- Feketemancs szíve a torkában dobogott. Sok kérdése volt: Honnan tudjuk, hogy a szövetségbe nem szállt be a Folyó törzs is?, Hogyan vesszük rá a Folyó törzset, hogy segítsenek nekünk?
- Melyik harcos jön még velünk? - kezdte egy kisebb kérdéssel.
- Ezt másnap fogom bejelenteni a törzsnek. Addig is, jobb ha kipihened magadat. Ma telihold lesz. - mosolygott Kékcsillag. - Remélem te is eljössz a Gyűlésre.- Feketemancs meglepődött a vezér szavaira, de izgatott lett, hogy újra találkozhat Korbácsmanccsal.
- Igen, Kékcsillag! - válaszolta, de egy kérdés nem hagyta nyugodni. - Hamumancs is jöhet?- kérdezte reménykedve. Kékcsillag enyhén bólintott. 
- Most pedig, hagyj magamra, kérlek! - mondta a szürke nőstény. Feketemancs fejet hajtott és lassan kihátrált a barlangból. A növendékek barlangja felé vette az irányt, ahol Hamumancs vígan falatozott. 
- Tettem el neked egy pockot. - mondta a növendék. - Mit akart tőled Kékcsillag? - kérdezte.
- Este megyünk a Gyűlésre.- úgy gondolta, hogy a beszélgetés első felét nem osztja meg barátjával. - Jobb, ha pihenünk.- fejezte be, majd elhelyezkedett mohaágyán. Hamumancs  mellete feküdt. Feketemancs érezte ahogy a kandúr bundája hozzásimul. 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
bluestar01
Én egy 12 éves lány vagyok aki nagy rajongója a ,,Harcosok törzse" nevű könyvsorozatnak, de annyira , hogy még egy saját könyvet is írtam róla. Előre is bocsánat, ha gyenge lesz. Most új könyvekben gondolkodom. Remélem majd azok is elnyerik a tetszésetek.