Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
bluestar01

Harcosok törzse: Egy új törzs története ( 10. Fejezet 2. Rész )

bluestar01 · 1 éve
Feketemancs utána eredt, de megfagyodt benne a vér, mikor meglátta, hogy Tigriscsillag Füstmancs mögé osont.
 Próbálta figyelmeztetni, de már késő volt: Tigriscsillag elkapta, majd egy roppanással eltörte a nyakát. Feketemancsból gyászkiáltás tört ki. Dühében ráugrott Tigriscsillagra és ahogy bírta, megtépázta. Már csak egy harcos maradt Tigriscsillagon kívül, akit  Homokvihar és Tűzszív kergetett el. Feketemancs még mindig szorosan kapaszkodott,  de Tigriscsillag a hátára fordult,ledobta a hátán csimpaszkodó Feketemancsot, így kiszorítva a levegőt belőle.
,, Fel kell állnom! " mondta magában, de a mancsai megadták magukat. 
- Itt a vége, Feketemancs!- morogta Tigriscsillag és készen állt az utolsó harapásra, de ekkor Tűzszív és Homokvihar leterítette Tigriscsillagot. Feketemancs odakúszott  Füstmancs mellé és ébresztgette, pedig legbelül tudta, hogy barátja többé nem fog felkelni. Odadörgölődzött a fiatal kandúr bundájához és ott várt , amíg Tigriscsillag utolsó szavait nem hallotta:
- Nem utoljára találkoztunk! Te pedig, Feketemancs. Egyszer , ha egyedül leszel, megtalállak és ízekre téplek! - mondta Tigriscsillag és eltűnt a bokrokban. Tűzszív ilyedten rohant Feketemancshoz: 
- Jól vagy ? - kérdezte zihálva. Feketemancs csak egy kicsit bólintott.- Megsebesültél?- erre a növendék már nem akart válaszolni. -Beszélj, Feketemancs!- csattant fel Tűzszív. Feketemancsnak akkor jutott eszébe, hogy csak ő látta a gyilkosságot, ezért nagy nehezen felállt barátja mellől, utoljára megnyalta még a füle tövét. A két harcos dermedten nézte Füstmancs apró holttestét.
- Ki tette ezt? -kérdezte elszörnyedve Homokvihar. Feketemancs alig bírt válaszolni.
- Tigriscsillag tette. Mögé lopózott és... - nem bírta folytatni.
- Semmi baj. Tigriscsillag megfizet ezért. - mondta Tűzszív és odabújt Feketemancshoz.
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
bluestar01
Én egy 12 éves lány vagyok aki nagy rajongója a ,,Harcosok törzse" nevű könyvsorozatnak, de annyira , hogy még egy saját könyvet is írtam róla. Előre is bocsánat, ha gyenge lesz. Most új könyvekben gondolkodom. Remélem majd azok is elnyerik a tetszésetek.