Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
bluestar01

Harcosok törzse: Egy új törzs története ( 10. Fejezet 1. Rész )

bluestar01 · 1 éve
Kiértek az erdőbe és felbaktattak a vízforrásnál. 
- A Mennydörgő ösvény felé menjünk! - adta ki a parancsot Tűzszív. Elindultak. Feketemancs úgy érezte, mintha tele lenne Árnyak törzsbeli harcosokkal az erdő. Épp szólni akart a harcosoknak, mikor egy csapat macska vette őket körül.
- Árnyak törzse! - sziszegte Homokvihar.- Tűnjetek innen! Ez a Villám törzs területe! - Feketemancs megijedt a harcosoktól , de leginkább akkor rémült meg, mikor egy hatalmas, barna bundájú kandúr lépett elő. " Ez az a macska az álomból!,, jött rá Feketemancs.
- Üdv újra Tűzszív. - mondta a nagy harcos. - Látom, új növendéked van. A házimacskát kiképezted már, vagy elpusztult?
- Ne merészeld Felhőfarkút mégegyszer házimacskának nevezni!- morogta vissza Tűzszív. - Tűnj innen Tigriscsillag!
 -Soha! Árnyak törzse! Támadj!- kiáltotta Tigriscsillag. Feketemancsra egy nála kétszer nagyobb, szürke kandúr ugrott. Feketemancs küzdött alatta, amíg végül bele tudott harapni a kandúr lábába. Az Árnyak törzsbeli harcos felsziszegett és megcélozta Feketemancs nyakát, de Feketemancs éppen elhajolt az éles állkapocs elől, így egy mancscsapással elrúgta az ellenséges harcos fejét, aki eliramodott. Feketemancs körbenézett a csatamezőn: mindent szőrcsomó és vér pettyezett. Meglátta Homokvihart egy fehér kandúrral harcolni, akinek éjfekete mancsai voltak. Tűzszív egy foltos macskával küzdött. Feketemancs vállába belecsapott a fájdalom, ahogy egy nagy, barna harcos leszorította a földre." Tigriscsillag!,, 
- Csak nem te vagy a hatalmas Tűzszív növendéke?- kérdezte morogva a vezér. Feketemancs próbált a hátára fordulni, hogy újra megcsinálja azt a trükköt, amit a szürke kandúrral, de Tigriscsillag szorításából mozdulni sem bírt.
- Miért nem csatlakozol az Árnyak törzséhez? - kérdezte suttogva Tigriscsillag és egyre jobban mélyesztette karmait Feketemancs vállába. 
- Én nem csatlakozok vadállatokhoz! Nem vagyok áruló! - köpte a szavakat dühösen. Tigriscsillag szorítása enyhült.
- Akkor végig nézed a törzsed pusztulását. - morogta vissza Tigriscsillag és leugrodt Feketemancs hátáról, majd eltűnt a harcban. 
                             .         .          .
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
bluestar01
Én egy 12 éves lány vagyok aki nagy rajongója a ,,Harcosok törzse" nevű könyvsorozatnak, de annyira , hogy még egy saját könyvet is írtam róla. Előre is bocsánat, ha gyenge lesz. Most új könyvekben gondolkodom. Remélem majd azok is elnyerik a tetszésetek.