Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
bluestar01

Harcosok törzse: Egy új törzs története ( 1. Fejezet )

bluestar01 · 1 éve
  1.

       Minden sötét volt. 
- Hahóó. Ébredj kicsim!- hallatszott egy kedves hang. Az anyukája volt. Fényeket látott, majd kinyitotta a szemét.
- Ügyes vagy! - mondta az anyja.- Kinyitottad a szemed!
-  Igen? - kérdezte , majd örömteljesen felkiáltott- Kinyitottam a szemem! - Felállt és kisétált a tisztásra, ahol a többi macska vadászni vagy járőrözni indult. A Nagyszikla tetején Kékcsillag (a Villám törzs vezére) üldögélt és szigorúan nézte a törzs macskáit. Szürkés - kékes bundáját fújta a szél, sötét kék szeme pedig megállt a kiscica fekete-fehér bundáján. A szürke királynő elmosolyodott és leugrodt a kiscica elé. 
- Üdvözöllek, Feketekölyök! - nyávogta barátságosan és megnyalta a kis nőstényt a két füle között. - Már ideje volt kinyitnod a szemedet. - hangjában inkább kedvesség volt található, nem dorgálás. Feketekölyök szíve hevesen vert, mikor meglátta, hogy Tűzszív ( a Villám törzs vezérhelyettese )közeledik. Az aranyszínű, zöld szemű kandúr egy kurta nyávogással köszöntötte vezérét, aki ezt követően felpattant és helyettese felé indult. Pár farokhossznyi távolságról Kékcsillag búcsúzóul visszanyávogodt. 
- Töltsd hasznosan az idődet, ifjú Feketekölyök!  
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
bluestar01
Én egy 12 éves lány vagyok aki nagy rajongója a ,,Harcosok törzse" nevű könyvsorozatnak, de annyira , hogy még egy saját könyvet is írtam róla. Előre is bocsánat, ha gyenge lesz. Most új könyvekben gondolkodom. Remélem majd azok is elnyerik a tetszésetek.